как да помогна

Отглеждането в институция разделя децата от семейството, проятелите и общността и ги подлага на риск в по-късен етап от живота. Ние можем да спрем това. Свят, в който всяко дете може да живее в сигурна и грижовна семейна среда е възможен. С ваша помощ ние можем да променим житейските истории на един милион деца в Европа, които живеят в институции.  

Останете във връзка с нас

Бихме искали да ви държим в течение с работата, която Лумос върши, за да събере отново семействата, да реформира системата за грижа за децата и да помогне институционализирането на деца да отиде в учебниците по история. С твоята подкрепа ние вече постигнахме толкова много. Но бихме искали да направим много повече. Моля, присъедини се към нас.

Научете повече на

Набирай средства за Лумос

Чрез вашата помощ можем да премахнем институционализацията на деца в Източна Европа. Да направите нещо никога не е било толкова лесно! Просто вижте нашите фантастични идеи за набиране на средства като например Един милион мили за Лумос/ One Million Miles for Lumos и следвайте напътствията, за да се включите.

Научете повече на

Купи книга на Дж. К. Роулинг

От света на Хари Потър идват последните творби на Дж. К. Роулинг. Станали достъпни за очите на непосветените, с приходите от книгата, които помагат на Лумос в битката с институционализацията на деца по света, "Приказките на барда Бийдъл" представляват сборник от пет вълшебни приказки, които разкриват магическия свят на Хогоуртс.

Научете повече на

Направи дарение

Да растеш в институция - това те отделя от семейството ти, от приятелите, от общността. Това води до повишен риск от безработица, бедност и експлоатация в по-късен етап от живота ти. Ние можем да спрем това. Свят, в който всяко дете може да живее в сигурна и грижовна семейна среда, е възможен. С ваша помощ ние можем да променим житейските истории на осем милиона деца по света, които живеят в институции.

Научете повече на
explore by map take a look at what Lumos is doing around the world. Hover over the purple dots to learn more.
×