как да помогна

Нашият основател Дж. К. Роулинг дарява постъпленията от продажбите на нейната книга "Приказките на барда Бийдъл". Независимо дали е на хартиен носител или в електронен вариант, тази книга е страхотен подарък, а в същото време помага за финансирането на нашата значима дейност по изкореняване на практиката за разделяне на децата от техните семейства и отглеждането им във вредящи институции.

Купете книгата на Дж. К. Роулинг

"Приказките на барда Бийдъл" се появява най-напред като въображаема книга в "Хари Потър и даровете на смъртта" - това е последната книга в пътешествието на младите магьосници. Описвана е като популярна колекция от пет приказки за магьосническите деца, която е завещана на Хармаяни Грейнджър от професор Албус Дъмбълдор, директор на Хогуъртс.


Съдържаща улики, които се оказват решаващи за Хари и приятелите му в тяхната последна мисия по унищожаване на лорд Волдеморт, "Приказката за тримата братя" е разказана в книгата. Четирите останали истории в "Приказките на барда Бийдъл" са разкрити в книгата за първи път.

Книгата може да се намери и като хартиено копие, и в електронен вариант като всички приходи от нея отиват за Лумос. За да закупите отскоро наличната електронна версия, моля, отидете на  Pottermore Shop - ексклузивен разпространител на всички електронни книги за Хари Потър.


За да закупите книгата на хартия, моля щракнете тук.


За да закупите комплекта "The Hogwarts Library Boxed Set", който съдържа "Приказките на барда Бийдъл", както и "Quidditch Through the Ages" и "Fantastic Beasts and Where to Find Them", отидете тук.

explore by map take a look at what Lumos is doing around the world. Hover over the purple dots to learn more.
×