как да помогна

Лумос работи в партньорство с правителства, професионалисти и социални работници, общности, семейства и деца, за да промени остарялата система на грижа, която кара родителите да оставят уязвимите си деца в институции, вместо да ги подкрепя в семейството. Когато дарите средства на Лумос, можете да сте сигурни, че 100% от вашето дарение ще бъде директно изразходвано за нашите програми. Заедно можем да променим живота на уязвимите деца.

Как са изразходвани вашите пари?

Чрез подкрепата си за Лумос вие можете да направите огромна промяна в живота на уязвимите деца. Лумос гарантира, че 100% от публичните дарения ще отидат директно за финансиране на нашите програми. Дарение от нашия основател и президент Дж. К. Роулинг щедро покрива основните текущи и режийни разходи на Лумос. Това означава, че всеки паунд, евро или долар, които вие ни дарите или наберете за нас, ще отидат директно за нашите програмни дейности. Вижте как ние работим, за да направим промяната в живота на децата.

Научете повече на 

Нашето 100% обещание

Лумос обещава да гарантира, че 100% от публичните дарения ще отиват директно за финансиране на нашите проекти. С точните ресурси и подкрепа ние можем да сложим край на институционализацията на деца по света до 2050 г. Ние не можем да постигнем това сами. Подкрепата на нашите донори, участниците в кампании и приятели е изключително важна. Ето защо ние искаме да сме сигурни, че управляваме една способна и ефективна организация, като насочваме парите на нашите дарители там, където са най-потребни. Това е целта на нашето 100% обещание.

Научете повече на 

Идеи за набиране на средства

Има толкова много неща, които можете да направите, за да наберете така необходимите средства за Лумос и ние сме направили списък с някои вълнуващи, необикновени или забавни идеи, които могат да ви вдъхновят.

Научете повече на

Да започнем

Вашата подкрепа ще ни помогне да постигнем нашата цел и заедно можем да променим живота на милиони уязвими деца, като им дадем семейство и бъдеще.                               

Научете повече на 

explore by map take a look at what Lumos is doing around the world. Hover over the purple dots to learn more.
×