как да помогна

Свят, в който всяко дете може да живее в сигурна и грижовна семейна среда, е възможен. С ваша помощ, ние можем да променим живота на осем милиона деца по света, които живеят в институционална грижа.

Извън Великобритания ли сте? Можете да дарите на Лумос в каквато пожелаете валута. От сметката ви ще бъде отчислена сумата във вашата валута, но трябва да посочите размера й в лири. Моля, ползвайте валутен конвертор, за да изчислите сумата, която искате да дарите.

конвертор на валута

британски паунди

Направете месечно дарение

Дарявайки на Лумос, вие променяте живот. Като дарявате всеки месец, вие гарантирате, че ние можем да работим по нашите текущи проекти, като например да убедеждаваме правителствата и местните власти, че замяната на институциите с грижи в общността е точното и правилно решение; подкрепяме хората в общността в тяхното пътешествие към връщане на децата, живели известно време в институции, в сърцето на тяхната общност; работим с нашите екипи на терен в съответните държави, за да гарантираме, че всички нужди на децата са посрещнати. Можете да направите дарение чрез сайта ни, ако сте извън Великобритания, но трябва да изберете сумата в паунди. В момента, в който стане рентабилно за нас да получаваме дарения в други валути, ще го направим. Благодарим ви за вашата подкрепа!

Направете еднократно дарение

Всяко пени или цент, които вие дарите, прави промяна. Например 5£ са средствата за материали, необходими на едно дете, за да ходи на училище в местната общност, 25£ е сумата за обучение на един учител, за да работи по приобщаващо образование, а 100£ "плащат" за намеането на приемно семейство и обучението му, за да се грижи за деца, живели в институция. Колкото и да можете да дарите, можете да сте сигурни, че те отиват директно за финансиране на нашите програми - просто вижте нашето 100% обещание. Можете да направите дарение чрез сайта ни, ако сте извън Въликобритания, но трябва да изберете сумата в паунди. В момента, в който стане рентабилно за нас да получаваме дарения в други валути, ще го направим. Благодаря ви за вашата подкрепа.

explore by map take a look at what Lumos is doing around the world. Hover over the purple dots to learn more.
×